Hier kunt u ideeŽn opdoen omtrent de verdere afwerking van uw zwembad, voorlopig komen hier enkel de meest gebruikte onderdelen op die te maken hebben met de afwerking. Na verloop van tijd zal deze pagina stelselmatig uitgebreid worden, kom dus zeker nog eens terugkijken!

Constructie

Rolluiken

Afwerking

Foto Album

Webshop

Home

 

Contacteer ons

 

                                                                                                                         

 

 

 

 

Om het instappen makkelijker te maken kan er een tapje bijgeplaatst worden, zo verhoogt u uw comfort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste 3 foto's bovenaan zijn, van links naar rechts: filterpomp, filterinstallatie en de controlemodule die de doseerpompen aanstuurt.

Onderaan vindt u in het midden de elektronica die het geheel aanstuurt, links ziet u de meetsondes die de hoeveelheid chloor en PH meten die zich in het water bevindt, en rechts vindt u de 2 doseerpompen die instaan voor de verdeling van chloor en PH..

Deze onderdelen zijn essentieel voor een proper zwembad waar u elke zomer weer, veel plezier aan zal beleven. Neem ook eens een kijkje op de pagina Producten, waar u alle benodigde onderhoudproducten kan terug vinden ťn bestellen.

 

 

 

 

 

Minstens even belangrijk is natuurlijk de afwerking van het zwembad zelf, denk maar aan de keuze van de mozaÔek(met of zonder speciaal patroon), de tegels rond het bad, een jacuzzi of sauna?...Voor al deze vragen en wensen nodigen we u graag uit voor een gesprek, u kan ons steeds telefoneren of E-mailen voor een afspraak. U kunt dan samen met ons de bijbehorende documentatie inkijken en al uw vragen stellen. Hebt u liever dat wij u een aantal brochures opsturen? Dat kan! Onze contactgegevens vindt  u onderaan deze pagina. We helpen u graag verder!

 


 

Bvba Pantec Ed.Robeynslaan 130A, 3290 Diest          Tel/fax 013 336521            Email: info@pantec.be